Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی البرز گفت: رای اول دیوان برای واگذاری کاخ شمس به نفع میراث فرهنگی صادر شده و امیدواریم رای دوم نیز به همین منوال باشد، تا آن زمان امکان مرمت کاخ وجود ندارد.

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم،عبدالناصر میرچی درباره وضعیت کاخ شمس در استان البرز به مهر گفت: در ارتباط با کاخ شمس و بازپس گیری آن، در دیوان عدالت اداری طرح شکایت علیه ما توسط یک نهاد انجام شد نظر ما بر این است که آن نهاد حق خود را باید در جای دیگری غیر از کاخ جستجو کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت راه و شهرسازی موظف است که زمین معوض در یکی از مناطق 22 گانه تهران و یا استان البرز به آن‌ها بدهد تا آن‌ها برای اقشار ضعیف خانه بسازند. آنها نیز موافق هستند به شرطی که برابر زمین و همان قیمت زمین معوض بگیرند. با این وجود در محل کاخ، امکان ساخت و ساز مسکونی به هیچ وجه وجود ندارد. این بنا جزو میراث فرهنگی و چهار بنایی است که بنیاد رایت آن‌ها را ساخته است.

وی گفت: در دیوان عدالت اداری دفاع کردیم که کاخ شمس باید میراثی باقی بماند. حکم اولیه دیوان هم به نفع ما صادر شد ولی امکان 20 روز تقاضای اعتراض دارد که از این مدت زمان، یک هفته دیگر باقی مانده است. امیدواریم که حکم دوم نیز به نفع ما صادر شود. اگر در آینده زمین مناسب نتوانیم پیدا کنیم در آن صورت کاخ شمس را به عنوان موزه استان البرز معرفی خواهیم کرد اما این موضوع به بررسی بیشتر نیاز دارد.

میرچی گفت: مرمت این کاخ بین 30 تا 50 میلیارد تومان هزینه لازم دارد. اما تا زمانی که سند کاخ به میراث فرهنگی منتقل نشود، ما در آنجا هزینه ای نمی‌کنیم بعد از اینکه سند به نام ما شد این کاخ را مرمت می کنیم.

نقاشی دیواری کاخ سلیمانیه کرج

میرچی همچنین درباره کاخ سلیمانیه نیز بیان کرد: کاخ سلیمانیه کرج اواخر اردیبهشت ماه افتتاح می‌شود. اکنون در حال گذراندن آخرین مراحل مرمت است و به زودی به کاخ موزه تبدیل می‌شود.

کاخ شهرستانک

وی درباره کاخ شهرستانک نیز گفت: کاخ شهرستانک توسط صندوق حفظ و احیای آثار تاریخی به مزایده گذاشت و بخش خصوصی با حدود 8 میلیارد تومان آن را خرید و کار مرمت را آغاز کرده قرار است این کاخ به مرکز اقامتی و گردشگری تبدیل شود.

کاخ گچسر

میرچی با اشاره به اینکه تبدیل کاخ گچسر به مرکز اقامتی نیز متوقف شده گفت: این کاخ توسط بنیاد مستضعفان به بخش خصوصی واگذار شده و بخش خصوصی بدون مجوز میراث فرهنگی آن را به سوئیت تبدیل کرده است این کار آن‌ها غیر قانونی بوده است بنابراین تا زمان صدور مجوز توسط سازمان میراث فرهنگی کاربری اقامتی برای این کاخ منتفی است. اما بخش خصوصی همچنان می تواند بخش هتل را مرمت و از آن به عنوان هتل استفاده کند.

انتهای پیام/

خبرگزاری تسنیم: انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود.

بازگشت به صفحه سایر رسانه ها

R30411/P30411/S9,1299,1300/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۹۷۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مشهد گفت: در راستای حمایت از هنرمندان صنایع دستی و با پیگیری انجام شده، بیمه تامین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد تایید و تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی خراسان رضوی، حسین امیرکلالی اظهارداشت: در راستای تکالیف ماموریتی و ایجاد انگیزه و حمایت از هنرمندان صنایع دستی مشهد، با پیگیری صورت پذیرفته و تنظیم لیست متقاضیان جدید بیمه تامین اجتماعی در حوزه صنایع دستی ، تعداد 109 نفر متقاضی جدید از هنرمندان فعال صنایع دستی مشهد به افراد تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی اضافه شده و در مجموع بیش از 1300 هنرمند صنایع دستی در مشهد از بیمه تامین اجتماعی برخوردار شدند.

رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مشهد ادامه داد: نظر به ابلاغ دستورالعمل وزارتخانه در سال 1402 و با عنایت به دستور ریاست جمهوری و موافقت سازمان برنامه و بودجه در خصوص بیمه کردن افراد جدید از شاغلان صنایع دستی شناسه دار و در اجرای قانون حمایت از هنرمندان ، استادکاران و فعالان صنایع دستی، تعداد 286 نفر متقاضی جدید در استان خراسان رضوی مورد تایید وزارتخانه و سازمان تامین اجتماعی قرار گرفتند که از این تعداد 109 نفر از هنرمندان مشهد هستند.

وی تصریح کرد: خوشبختانه با پیگیری و اطلاع رسانی خوبی که در مشهد مقدس انجام شد، شاهد افزایش تعداد هنرمندان بیمه شده در سطح شهرستان بودیم.

امیرکلالی  یادآور شد: متقاضیان معرفی شده پس از تکمیل مدارک از جمله ارائه کارت مهارت فنی و حرفه ای، معتبر بودن پروانه فعالیت و سایر شرایط ابلاغ شده قانونی می‌توانند تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی در قالب بیمه قالیبافان و شاغلان صنایع دستی قرار گیرند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • ۳۵۰ هنرمند یزدی بیمه می‌شوند
  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • واگذاری کاروانسرای شاه عباسی و قلعه صمصامبه بخش خصوصی
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • استفاده از فلزیاب جرم است؟
  • سمنان میزبان جشنواره «تاسکا» شد
  • اطلس فرهنگی تهران تهیه می شود
  • دستگیری دو حفار غیر مجاز مسلح در گرمدره
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • اطلس فرهنگی تهران تهیه می‌شود